Aanmelding Leergang Maatschappelijk Ondernemerschap …

… voor startende en “tweede generatie”-initiatiefnemers van zelfregie- en herstelinitiatieven.

In de afgelopen jaren heeft MIND contact met ons gehad in het kader van hun programma Regie in de Regio. We hebben eraan meegewerkt of belangstelling getoond voor ons onderzoek naar waarden van zelfregie- en herstelinitiatieven door het Instituut voor Publieke Waarden (IPW). Een van de uitkomsten van het onderzoek is dat het met de bevlogenheid wel goed zit, maar dat de ondernemersvaardigheden versterking kunnen gebruiken.  (Zie voor het onderzoeksverslag: https://mindplatform.nl/project/programma-regie-in-de-regio-1, onder “producten”, laatste item).

Als vervolg op dit onderzoek hebben we het IPW gevraagd om een leergang te ontwikkelen: Maatschappelijk Ondernemerschap voor startende en “tweede generatie”-initiatiefnemers van zelfregie- en herstelinitiatieven. We zijn heel verheugd dat we deze leergang het komend ‘schooljaar’ al kunnen realiseren! Voor meer informatie lees eerst de flyer goed door.

Heb je belangstelling? Of denk je aan iemand in je initiatief of organisatie waarvoor de leergang precies op het juiste moment komt? Stuur deze oproep tot aanmelding dan door.

Graag aanmelden vóór 17 augustus. Gebruik hiervoor deze link naar de survey:  https://goo.gl/forms/oFhQuG2A74zW1b7o1

De leergang is nog niet kant en klaar maar wordt mede op basis van de leerbehoeften van de deelnemers ontwikkeld. Ook de data van de bijeenkomsten moeten nog worden vastgesteld. De bijeenkomsten vinden plaats in Amersfoort (onder voorbehoud). Voor vragen over de leergang mail Yvon Tick: yvon@publiekewaarden.nl.