Oproep Website

De huidige website, zoals hij nu is, is niet het eindproduct, het is niet eens een beginproduct, eerder een kladversie.

Stefan en ik hebben de meest basale vorm gekozen, zodat we in ieder geval online zijn als vereniging.

We realiseren ons dat er veel aan scheelt, qua inhoud en qua uitvoering. We zouden graag willen naar een professionele uitstraling, echter wij vinden dat het niet aan ons alleen is om dat te bewerkstelligen.

We kunnen dit niet alleen, aangezien we beiden ZZP-ers zijn en er al vele manuren in het geheel zit en dit tot nu toe onbetaald doen. We hebben feedback nodig, veel feedback! En we willen alles op 1 plek verzamelen, zodat we geen extra energie kwijt zijn aan het her en der vandaan plukken. Dit gebeurt hier!

Daarnaast zoeken we ook mensen die mee kunnen helpen en we gaan ook de mogelijkheden van het uiterlijk van de website aan de kaak stellen!

Wie denkt en doet er mee? Opgeven kan via dezelfde link.