De Dag van de Ervaringsdeskundige – 1 november 2023

Op woensdag 1 november 2023 vindt de Dag van de Ervaringsdeskundige plaats bij hogeschool Windesheim in Zwolle. Deze 6e editie wordt georganiseerd door Windesheim in samenwerking met de Vereniging van Ervaringsdeskundigen (VvEd). Het belooft een dag vol afwisseling te worden. Op dit moment wordt er hard gewerkt om in hart van de hogeschool een inspirerend programma en meerdere workshops samen te stellen met (bekende) gasten en sprekers. Je bent van harte uitgenodigd deel te nemen aan deze dag. Meer informatie over het programma volgt binnenkort. Reserveer 1 november alvast in jouw agenda!

Wil jij graag een gastcollege of workshop verzorgen of vind je het leuk om een stand te bemannen op de informatiemarkt? Neem dan contact op met de organisatie via: info@vved.org o.v.v. Dag van de Ervaringsdeskundige.

Om van deze dag een groot succes te maken zijn financiële bijdragen zeer welkom. Voor meer informatie over sponsormogelijkheden kan je contact opnemen met de organisatie via info@vved.org. Giften kunnen worden gestort op de rekening van de VvEd: NL38 TRIO 0254 6673 25 ten name van de VvEd en met de toevoeging dat het voor ‘De Dag van de Ervaringsdeskundigen’ is bestemd.

Datum
Woensdag 1 november 2023, 9:30 – 16:30 uur

Locatie
Hogeschool Windesheim in Zwolle

Link om aan te melden
De link om aan te melden volgt op een later moment.