Laden Evenementen

« Alle evenementen

Bijeenkomst: Uitwisselen ervaringen nieuwe kwaliteitssysteem | Regio Zuid-Holland

26 september van 14:00 tot 16:00

Op 26 september van 14.00 tot 16.00 organiseren we een bijeenkomst bij het Huis van de Wijk, Ambachtsplein in Rotterdam Oost.

Tijdens deze bijeenkomst zullen ervaringsdeskundigen en beleidsmakers samenkomen om ervaringen uit te wisselen met het nieuwe kwaliteitssysteem van de Vereniging van Ervaringsdeskundigen. Hoe bevalt jouw werk als ervaringsdeskundige, ben je bekend met andere ervaringsdeskundigen in Rotterdam. Ben je lid van de vereniging of juist niet? Ervaar je als lid dat jouw belangen als ervaringsdeskundige worden behartigd?

De voorzitter, Sandra Loerakker, is ook aanwezig. We willen ervaringsdeskundigen uit de regio Zuid-Holland, evenals vertegenwoordigers van de opleidingen tot ervaringsdeskundigen, betrekken. Werkzaam in Zorg, Welzijn en bij de gemeente Rotterdam. Het belooft een interessante en inspirerende bijeenkomst te worden, waarbij jouw input en ervaringen van grote waarde zijn.

Wij hopen van harte dat je aanwezig kunt zijn en zien uit naar een vruchtbare uitwisseling van ideeën en ervaringen. En verheugen ons erop om je te ontmoeten.

Kom je ook? Geef je dan ajb op via: penningmeester@vved.org

Met vriendelijke groet,

Nicoline Telgenkamp, penningmeester VvEd & Sandra Loerakker, voorzitter VvEd

Let op: deze bijeenkomst is voor ervaringsdeskundigen en beleidsmakers uit de regio Zuid-Holland. We organiseren dit later ook voor andere regio’s.

Gegevens

Datum:
26 september
Tijd:
14:00 tot 16:00
Evenement Categorie:

Locatie

Huis van de Wijk, Ambachtsplein in Rotterdam Oost

Gegevens

Datum:
26 september
Tijd:
14:00 tot 16:00
Evenement Categorie:

Locatie

Huis van de Wijk, Ambachtsplein in Rotterdam Oost