Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar VvEd: Hoe zet je een herstelnetwerk op?

8 april van 19:30 tot 21:00

Timo Bot (ervaringsdeskundig maatschappelijk hulpverlener) heeft in Deventer een in samenwerking met Vriendendiensten, RIBW, Tactus, Dimence en IrisZorg een Herstel Netwerk opgericht. Hier kunnen mensen kosteloos deelnemen aan cursussen en activiteiten die gericht zijn op herstel. Het herstelaanbod is opgenomen in het aanbod van het Zelfregiecentrum en kan op deze manier ook binnen een herstelacademie georganiseerd worden. Ook was Timo betrokken bij het opzetten van een herstelnetwerk in Lelystad, wat op vergelijkbare wijze is verlopen (www.fped.nl).

Waar moet je op letten bij het opzetten van een herstelnetwerk? Hoe ga je een constructieve samenwerking aan met meerdere partijen, waaronder klassieke ggz? Hoe kom je tot een goed projectplan met elkaar? Waar moet je op letten als het gaat over financiën?

Tijdens dit webinar vertelt Timo over de opgedane kennis en draagt deze over, zodat ook anderen aan de slag kunnen met het opzetten van een eigen herstelnetwerk.

AANMELDEN

Webinars van de VvEd zijn exclusief voor leden. Wil je deelnemen maar ben je nog geen lid van de Vereniging van Ervaringsdeskundigen? Klik dan hier voor meer info over het lidmaatschap.

Deelname aan dit webinar levert 1,5 accreditatiepunt op voor de registers: Ervaringsdeskundigen, Cliëntondersteuners, GGZ-agogen, Maatschappelijk werk, Sociaal agogen en Sociaal werkers.

Locatie

Online, via Microsoft Teams

Locatie

Online, via Microsoft Teams