We tellen af richting woensdag 23 november en kijken er naar uit om meer dan 100 mensen te mogen verwelkom in Theater de Leeuw (Arnhem) voor het symposium Kwaliteitssysteem voor Ervaringsdeskundigen (KvE).

Deze feestelijke dag willen we uiteraard niet meer vergeten. Na afloop willen we graag kunnen zeggen: ‘Gelukkig hebben we de beelden nog!’. Dat is voor ons dan ook de reden geweest om te zoeken naar een partij die kan zorgen voor een mooie sfeerimpressie van het symposium.

Filmschool Oog voor TalentIn Filmschool Oog voor Talent hebben we de ideale partij gevonden die dit voor ons gaat doen. Filmschool Oog voor Talent bestaat uit begeleiders en cliënten van IrisZorg, Werkbedrijf Rijk van Nijmegen, RIWB, Pro Persona en andere zorginstellingen. Samen werken en leren zij in de praktijk. Helemaal passend bij de doelstelling van de VvEd om samen te werken met een partij die cliënten de mogelijkheid biedt om hun talenten in te zetten en te ontwikkelen. De filmschool is een initiatief met een mooie maatschappelijke doelstelling die we dan ook graag verwelkomen op woensdag 23 november.

Informatie voor deelnemers

Tijdens de ALV VvEd en Symposium KvE worden foto en video opnames gemaakt. Wanneer je deelneemt op woensdag 23 november, geef je de Vereniging van Ervaringsdeskundigen toestemming om beelden (foto en video) waar je op staat te gebruiken voor communicatiedoeleinden.