Forum

We hebben verschillende manieren van communiceren, echter hebben we een manier gevonden, waar we een ieder direct kunnen vinden en dat is ons forum (directe link is www.vved.org/forum, ook direct aan te klikken in het menu).

Het forum is zo ingericht, dat iedereen (ook niet-leden) kan meedoen!

We vragen wel, als je je gaat registreren, dat je je voor- en achternaam als gebruikersnaam invult (beide met hoofdletters en met een spatie ertussen), andere gebruikersnamen accepteren we niet. Deze worden aangepast!
Ons forum is nog een beetje leeg, dit komt omdat we hiermee in een opstartende fase zijn. We hopen dat er gauw veelvuldig gebruik van gemaakt gaat worden!

De indeling:
We hebben een Forum VvEd en een LedenForum VvEd en een VvEd International/Peers of the World.
Sinds 13 juni 2018 zijn er 3 fora, in de hoop dat dat wat efficiënter gaat dan mailen.

VvEd International/Peers of the World is everybody welcome. Main language will be in English. Requests can be made to make a place, if necessary. Dit is de link van VvEd naar buiten Nederland. Onze buitenlandse peers hebben alleen hiertoe toegang. Alle gebruikers in ons netwerk hebben toegang tot dit forum.

Forum VvEd is iedereen welkom, (nog) geen leden en leden. Hier stellen we het op prijs als je jezelf voorstelt en aangeeft welk netwerk je wilt. Zo kan het beheerdersteam je toevoegen, waar je bij wilt.
Ook kan je hierin andere contacten leggen en kun je updates vinden van de netwerken en communicatie vanuit de VvEd.

LedenForum VvEd is elk lid van onze vereniging welkom. Hier kan je alle nieuwtjes volgen, ook komt hier alle updates straks binnen van de verschillende werkgroepen, alsook de netwerken en natuurlijk van het bestuur en het bureau VvEd.

Wil je een actieve rol aannemen in de VvEd, klein, groot, alles is welkom! Je kan in het welkomstbericht jezelf voorstellen en ook hier zorgt het beheerdersteam dan dat je bij de juiste netwerken en werkgroepen aansluit.

De werkgroepen zijn alleen toegankelijk als je lid bent van de VvEd. Vooralsnog hebben we de werkgroepen: – Beroepsregister – Communicatie – Lobby & BekostigingProjectenSectoriale Werkgroepen – In Communicatie en Projecten hebben leden ook schrijfrecht, echter onder de fora daar aanhangend alleen leesrecht.

We hebben de volgende netwerken, waarbij iedereen kan aansluiten:
Ambassadeurs Regio/Werkveld & BelangenbehartigersArmoede, Schuldhulpverlening & Sociale UitsluitingBeleidFACTFED (Familie ErvaringsDeskundigen) – ForensischHIC (High Intensive Care) – IntervisiegroepenJeugdMO (Maatschappelijke Opvang) – PAAZSociaal DomeinSPH ea met EDUWVVerslavingszorgVoorlichters & (Gast)Docenten & TrainersVrouwenopvangZelfregiecentra & CliëntenorganisatiesZZP –

Ook het Bestuur van de VvEd en Bureau van de VvEd hebben hun eigen fora, welke alleen toegankelijk is voor diegene die zitting nemen daarin.

Beheerdersteam bestaat momenteel uit Caro(lien) Jansen en Stefan Vlaminckx, en Stef Groot Bluemink. Vragen en opmerkingen: cjansen@vved.org.

Als je op de verschillende linken aanklikt (en je bent al forumgebruiker), dan kom je direct op het forum waar je op klikt.