(Gratis) digitaal InnovatiecaféZorg in samenwerking met Zorginnovatie.nl

/Nieuws /(Gratis) digitaal InnovatiecaféZorg in samenwerking met Zorginnovatie.nl

(Gratis) digitaal InnovatiecaféZorg in samenwerking met Zorginnovatie.nl

Uitnodiging Digitaal InnovatiecafeZorg

Tijdens het komende innovatiecafe op 25 juni 2020 wordt uitgebreid aandacht besteed aan “duurzaam implementeren van zorginnovaties”. We moeten met z’n allen omschakelen naar een anderhalve-meter-maatschappij. Van veel organisaties vraagt dit een andere inrichting van de primaire processen en daarom worden nu veel innovaties voor de zorg op afstand snel geïmplementeerd. Maar hoe passen deze toepassingen na de coronacrisis in de primaire processen?

Hoe zorg je ervoor dat wat je nu implementeert ook straks nog relevant is? Tijdens de bijeenkomst vertelt Rob Kimpen als implementatie expert je hier meer over en vertelt zorgorganisatie Martente wat hun ervaringen zijn met implementatie en opschaling. Tot slot geeft Health Innovation Netherlands (HI-NL) een presentatie over het betrekken van de gebruiker en waarom dit zo belangrijk is.

Na de presentaties is er ruimte om met elkaar en de sprekers te netwerken of om je vragen voor te leggen.

Het Innovatiecafé vindt deze keer plaats via de online toepassing Let’s get Digital. Na de presentaties is er de mogelijkheid om andere deelnemers aan te spreken en via een chatfunctie te netwerken.

Wanneer?
Donderdag 25 juni van 15:00 uur tot 16:30 uur.

Hoe?
Via de online toepassing Let’s get Digital. Na de presentaties is er de mogelijkheid om andere deelnemers aan te spreken en via een chatfunctie te netwerken.

Aanmelden
Is mogelijk via deze link https://www.aanmelder.nl/innovatiecafe/subscribe

Interessant voor
Ondernemers en zorgaanbieders die bezig zijn met innoveren in de zorg

Organisatie
Zorg voor innoveren en Zorginnovatie.nl