Informatie woensdag 23 november
Belangrijke info voor deelnemers ALV VvEd & Symposium KvE

Op woensdag 23 november ontvangen we jou op de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Ervaringsdeskundigen (VvEd) en/of het Symposium Kwaliteitssysteem voor Ervaringsdeskundigen (KvE). We kijken er naar uit om meer 100 mensen te mogen verwelkomen in Theater de Leeuw te Arnhem.

In dit nieuwsbericht is alle belangrijke informatie te vinden over de dag. Voor vragen kan contact opgenomen worden via info@vved.org.

Aanmelding & inschrijving 

Iedereen die zich heeft aangemeld ontvangt op dinsdag 8 november een e-mail met informatie. Bij binnenkomst dien jij je te melden bij de inschrijfbalie. Hier noteren we jouw aanwezigheid en ontvang je een naambadge.

Om 09:00 uur zijn de mensen welkom die zich hebben aangemeld voor de ALV. Vanaf 11:45 uur zijn de mensen welkom die zich hebben aangemeld voor de lunch en het Symposium KvE. Voor hen die niet deelnemen aan de lunch geldt dat ze vanaf 12:30 uur welkom zijn.

Ochtendprogramma

Vanaf 09:00 uur zijn de leden van VvEd die aanwezig zijn bij de Algemene Ledenvergadering van harte welkom. Om 09:30 uur start de ALV en nemen we jullie mee in een korte terugblik én vooruitblik. Om 12:00 uur sluiten we de ALV af en vindt de lunch plaats. De agenda van de ALV plaatsen we enkele dagen voorafgaand aan het ALV op de website.

Lunch

Om 11:45 uur zijn de mensen die het symposium KvE bezoeken welkom en kunnen aansluiten bij de lunch om 12:00 uur. De lunch wordt verzorgd door Food of Cultures (lees meer). De lunch is vegetarisch en, met uitzondering van een groentefrittata, zelfs veganistisch. Voor de mensen die een glutenvrijdieet hebben: de lunch is volledig glutenvrij, met uitzondering van brood bij de salade en brood naast de dip. Het brood wordt apart gehouden voor de mensen met glutenintolerantie.

Ben jij niet aanwezig bij de lunch? Dan ben jij vanaf 12:30 uur welkom.

Middagprogramma

Om 12:45 uur sluiten we de lunch af en gaan we richting de theaterzaal om te starten met het Symposium KvE.

12:45 – 13:00 uur | Energizer

13:00 – 13:15 uur | Welkom

13:15 – 13:45 uur | Presentatie onderzoek huidige stand van zaken m.b.t. Ervaringsdeskundigheid door Alie Weerman

13:45 – 14:15 uur | Presentatie Generieke module door Nicole van Erp

14:15 – 14:35 uur | Pauze

14:35 – 14:45 uur | Energizer

14:45 – 15:15 uur | Presentatie leeruitkomsten door Dienke Boertien

15:15 – 15:45 uur | Presentatie beroepscode en beroepsregister door Marjo Boer

15:45 – 16:15 uur | Beroepscompetentieprofiel (BCP) (meer info)

16:15 – 17:00 uur | Afsluitende borrel met muziek

Programma onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Afmelden

Het maximale aantal deelnemers van 110 hebben we bereikt. Mensen die geen plaats hebben weten te bemachtigen kunnen zich aanmelden via de reservelijst. Om de mensen op de reservelijst alsnog een plek te kunnen bieden stellen we het zeer op prijs dat, als jij niet kunt komen en je hebt je wel aangemeld, je tijdig een afmelding stuurt naar info@vved.org.

Voor niet-leden die een betaling ä € 20,00 hebben gedaan geldt dat zij zich tot uiterlijk 10 november afmelden. Tot dat moment wordt het inschrijfbedrag, minus € 1,- administratiekosten, teruggestort op de rekening. Na 10 november kunnen wij het inschrijfbedrag niet meer terugstorten.

Foto & video opnamen

Tijdens de ALV VvEd en Symposium KvE worden foto en video opnames gemaakt. Wanneer je deelneemt op woensdag 23 november, geef je de Vereniging van Ervaringsdeskundigen toestemming om beelden (foto en video) waar je op staat te gebruiken voor communicatiedoeleinden. De beeldopnames worden gemaakt door Filmschool Oog voor Talent. Klik hier voor meer informatie >>>

Parkeren & openbaar vervoer

Theater de Leeuw ligt midden in een wijk van Arnhem. In de wijk zijn er de nodige gratis parkeerplaatsen. Het aantal is echter beperkt en het is wellicht even zoeken naar een vrije parkeerplaats. Houd er dan ook rekening mee dat je tijdig arriveert en dat je enkele minuten moet lopen naar het theater. Neem bij slecht weer dus een paraplu mee! Nabij het theater is een Albert Heijn. Hier kun je 1 ½ uur gratis parkeren. Daarna zijn de kosten € 6,- per uur.

We adviseren om te carpoolen of met het openbaar vervoer te komen. Op de website van Theater de Leeuw lees je meer over de bereikbaarheid met het openbaar vervoer.