De producten van het Kwaliteitssysteem voor Ervaringsdeskundigen zijn inmiddels bijna allemaal gerealiseerd. In de webinars staan we hier uitgebreid bij stil. Bij de webinars willen we het uiteraard niet bij laten. We willen de informatie verspreiden en iedereen van informatie voorzien. Dit doen we onder andere door het organiseren van een symposium. Om dit te doen willen we ook een passende huisstijl ontwikkelen en materialen om KvE onder de aandacht brengen.

In de komende periode gaan we hier hard mee aan de slag, zodat we tijdens het symposium op 23 november de resultaten al kunnen delen. Nu zouden we het ook leuk vinden om onze leden mee te laten denken over wat we ontwerpen en maken. We zijn hiervoor opzoek naar twee enthousiastelingen die in de maand oktober vrijwillig een paar uurtjes tijd willen steken in het meedenken.

Aanmelden

Lijkt jou dit leuk? Stuur ons dan een e-mail naar info@vved.org o.v.v. Communicatie KvE met daarbij jouw motivatie. We kiezen vervolgens twee mensen die mee kunnen kijken in de ontwerpen en hier feedback op mogen geven. Er zijn geen vaste dagen en tijden aan gekoppeld, maar er zal wel een bepaalde tijdsdruk op zitten in de vorm van binnen enkele dagen reageren. Een nadere uitleg volgt uiteraard voor hen die willen meedenken.

Reageren kan tot uiterlijk vrijdag 7 oktober.