Op woensdag 1 november 2023 vindt de Dag van de Ervaringsdeskundige plaats bij hogeschool Windesheim in Zwolle. Deze 6e editie wordt georganiseerd door Windesheim in samenwerking met de Vereniging van Ervaringsdeskundigen (VvEd). Het belooft een dag vol afwisseling te worden. Op dit moment wordt er hard gewerkt om in hart van de hogeschool een inspirerend programma en meerdere workshops samen te stellen met (bekende) gasten en sprekers. Je bent van harte uitgenodigd deel te nemen aan deze dag. Meer informatie over het programma volgt binnenkort. Reserveer 1 november alvast in jouw agenda!

Wil jij graag een gastcollege of workshop verzorgen of vind je het leuk om een stand te bemannen op de informatiemarkt? Neem dan contact op met de organisatie via: info@vved.org o.v.v. Dag van de Ervaringsdeskundige.

Om van deze dag een groot succes te maken zijn financiële bijdragen zeer welkom. Voor meer informatie over sponsormogelijkheden kan je contact opnemen met de organisatie via info@vved.org. Giften kunnen worden gestort op de rekening van de VvEd: NL38 TRIO 0254 6673 25 ten name van de VvEd en met de toevoeging dat het voor ‘De Dag van de Ervaringsdeskundigen’ is bestemd.

Datum
Woensdag 1 november 2023, 9:30 – 16:30 uur

Locatie
Hogeschool Windesheim in Zwolle

Link om aan te melden
De link om aan te melden volgt op een later moment.

Sterk Huis draagt de inzet en ontwikkeling van ervaringskennis en ervaringsdeskundigheid een warm hart toe. De Vereniging van Ervaringsdeskundigen vertegenwoordigt de belangen van ervaringsdeskundigen werkzaam binnen zorg en welzijn en houdt zich bezig met de verdere professionalisering van ervaringskennis en ervaringsdeskundigheid. Samen bundelen wij onze krachten middels een samenwerkingsovereenkomst.

Onze samenwerking wordt onder andere vormgegeven doordat medewerkers met ervaringsdeskundigheid van Sterk Huis tweemaal per jaar deel kunnen nemen aan de webinars die de VvEd maandelijks organiseert voor haar individuele leden. De VvEd zal haar kennis met betrekking tot de landelijke ontwikkelingen op het gebied van ervaringsdeskundigheid delen met Sterk Huis en zal deelnemen aan de landelijke werkgroep ervaringsdeskundigheid die met de partijen van Valente wordt vormgegeven. We zijn ervan overtuigd dat we met deze samenwerking de inzet en verdere professionalisering van ervaringsdeskundigheid samen kunnen versterken!

 

Even voorstellen Margreet Timmer