Hi. Ik ben Jennifer van Alen. Naast mijn werk als sociotherapeut in de psychiatrie, ben ik bezig met een studie conceptueel beeld aan de fotoacademie in Amsterdam. Tijdens mijn studie moet ik diverse opdrachten tot uitvoering brengen. Het lijkt mij heel bijzonder om mijn passie en werk te combineren, met als doel om verhalen te vertellen en stigma’s te doorbreken. Daarom ben ik op dit moment bezig met het opzetten van een project waarbij ik mensen met hun herstelverhaal wil portretteren en met name in hun kracht wil zetten. Ik ben dus op zoek naar mensen die hun herstelverhaal met mij willen delen. Om vervolgens samen bijpassende beelden te maken in de vorm van een portret of kleine serie met als doel anderen te inspireren.

Jennifer heeft inmiddels al een hele hoop reacties mogen ontvangen. Dank daarvoor!
Op dit moment is het dan ook niet meer mogelijk om te reageren en je hiervoor aan te melden.