Psychose Awareness Week: Elke avond LIVE uitzendingen over psychose op PsychoseNet!

/De week van..... /Psychose Awareness Week: Elke avond LIVE uitzendingen over psychose op PsychoseNet!

Psychose Awareness Week: Elke avond LIVE uitzendingen over psychose op PsychoseNet!

In de week van 18 tot 24 mei zullen er in het kader van ‘Psychose Awareness Day’ elke avond om 20.00 uur live gesprekken met (ervaringsdeskundige) experts uitgezonden worden op www.psychosenet.nl!

Een hele week extra aandacht voor psychoses via een interessante livestream  met ervaringsdeskundigen, naasten en hulpverleners.

Wat kun je tijdens deze uitzendingen verwachten?

Op maandag 18 mei wordt de Psychose Awareness Week afgetrapt met een live gesprek tussen klinisch psycholoog Widel van Son en familie-ervaringsdeskundige Mea Wuisman over het betrekken van naasten bij de behandeling van mensen met een psychotische kwetsbaarheid.

Zet het vast in je agenda! Vanaf maandag 18 mei tot en met zondag 24 mei om 20.00 uur live te volgen via youtube.com/c/psychosenet1/live

De gesprekken zullen na de uitzending ook via de websites van het NVP en de samenwerkingspartners bekeken kunnen worden. Het volledige programma wordt later vandaag gepubliceerd 


Psychose Awareness Day Nederland is een initiatief van het Netwerk Vroege Psychose in samenwerking met het Rob Giel Onderzoek centrum, PsychoseNet.nl, Mind Ypsilon, Anoiksis, Samen Sterk zonder Stigma, Stichting Socialrun, Kenniscentrum Phrenos, en Hamlett.

De livestreams worden mede mogelijk gemaakt door Socialrun en PsychoseNet België.